Ministarstvo vanjskih i europskih poslova

Ministar Grlić Radman i dt Bušić na obilježavanju 15 godina rada Hrvatskog memorijalno-dokumentacijskog centra Domovinskog rata

Ministar vanjskih i europskih poslova Gordan Grlić Radman i državna tajnica Zdravka Bušić nazočili su 16. lipnja 2020. svečanoj obljetnici, kojom je u povijesnom zdanju Hrvatskog državnog arhiva obilježeno 15 godina rada Hrvatskog memorijalno-dokumentacijskog centra Domovinskog rata...

Ministar vanjskih i europskih poslova Gordan Grlić Radman i državna tajnica Zdravka Bušić nazočili su 16. lipnja 2020. svečanoj obljetnici, kojom je u povijesnom zdanju Hrvatskog državnog arhiva obilježeno 15 godina rada Hrvatskog memorijalno-dokumentacijskog centra Domovinskog rata.

Hrvatski memorijalno-dokumentacijski centar Domovinskog rata javna je znanstvena ustanova koja je u vrlo kratkom razdoblju ostvarila velik uspjeh u svom radu te zasigurno dala nemjerljiv doprinos očuvanju istine o Domovinskom ratu, kao i sjećanja na dane kada se hrvatski narod borio za svoju slobodu i teško stečene demokratske slobode.

Ministarstvo vanjskih i europskih poslova u više je navrata ostvarilo uspješnu suradnju s Hrvatskim memorijalno-dokumentacijskim centrom Domovinskog rata, a koja će se i u budućnosti nastaviti.



Priopćenja