Ministarstvo vanjskih i europskih poslova

Državna tajnica Zdravka Bušić na otvaranju Konzulata Republike Moldove

Na poziv veleposlanika Republike Moldove u RH (sa sjedištem u Budimpešti), NJ. E. Olega Tulea i počasnog konzula Republike Moldove u Zagrebu, g. Damjana Krivića, državna tajnica za političke poslove mr. sc. Zdravka Bušić...

Na poziv veleposlanika Republike Moldove u RH (sa sjedištem u Budimpešti), NJ. E. Olega Tulea i počasnog konzula Republike Moldove u Zagrebu, g. Damjana Krivića, državna tajnica za političke poslove mr. sc. Zdravka Bušić sudjelovala je 21. studenoga na svečanosti povodom otvaranja Konzulata Republike Moldove u Zagrebu.

Uz državnu tajnicu Bušić, na svečanom otvaranju Konzulata Republike Moldove, sudjelovali su predstavnici diplomatskog zbora, kao i uglednici iz javnog, gospodarskog, kulturnog i političkog života RH. Državna tajnica Bušić u svom je prigodnom obraćanju, među ostalim, izrazila uvjerenje da će otvaranje Konzulata Republike Moldove u Zagrebu, kao i nedavno otvaranje Konzulata Republike Moldove u Varaždinu, pridonijeti daljnjem razvoju prijateljskih odnosa Republike Hrvatske i Republike Moldove, posebice na gospodarskom i kulturnom planu.



Priopćenja