Ministarstvo vanjskih i europskih poslova

Ministar Stier na okruglom stolu povodom 20 godina članstva RH u Vijeću Europe

Potpredsjednik Vlade i ministar vanjskih i europskih poslova Davor Ivo Stier sudjelovao je u ponedjeljak, 7. studenog o. g. na okruglom stolu „Prvih 20 godina članstva Republike Hrvatske u Vijeću Europe, 1996.-2016.“...

Potpredsjednik Vlade i ministar vanjskih i europskih poslova Davor Ivo Stier sudjelovao je u ponedjeljak, 7. studenog o. g. na okruglom stolu „Prvih 20 godina članstva Republike Hrvatske u Vijeću Europe, 1996.-2016.“, koji se održao u  Europskom domu u Zagrebu.

Sudionicima okruglog stola, koji je organizirao Ministarstvo vanjskih i europskih poslova u suradnji s Europskim pokretom Hrvatska i Europskim domom Zagreb, uvodno se obratio predsjednik Vlade Andrej Plenković, a na okruglom stolu su, osim ministra Stiera, sudjelovali i sudionici pristupanja članstvu - Mate Granić, u svojstvu posebnog predstavnika predsjednice Grabar-Kitarović, koji je 1996. g. obnašao dužnost potpredsjednika Vlade i ministra vanjskih poslova, Žarko Domljan, predsjednik Hrvatskog sabora (1990.-1992.) i tadašnji potpredsjednik Zastupničkog doma i predsjednik Odbora za vanjsku politiku te šef parlamentarnog izaslanstva u Skupštini Vijeća Europe i veleposlanik Vladimir Matek, tadašnji šef Kabineta ministra vanjskih poslova i stalni zastupnik Republike Hrvatske u Vijeću Europe.

Izjava ministra Stiera

Preuzimanje

Izlaganje ministra Stiera

Preuzimanje



Priopćenja