Ministarstvo vanjskih i europskih poslova

Sastanak ministara Kovača i Horvata

Ministar vanjskih i europskih poslova Miro Kovač, primio je jutros ministra poduzetništva i obrta Darka Horvata, a sastanku je prisustvovala i Efka Heder, ravnateljica SEECEL-a...

Ministar vanjskih i europskih poslova Miro Kovač, primio je jutros ministra poduzetništva i obrta Darka Horvata, a sastanku je prisustvovala i Efka Heder, ravnateljica SEECEL-a (South East European Centre for Entrepreneurial Learning).

Teme sastanka bile su suradnja dvaju resora – vanjskih i europskih poslova i poduzetništva i obrta, s naglaskom na buduće perspektive i potencijale SEECL-a. Riječ je o regionalnom centru koji s radom u Hrvatskoj počinje 2009., a čiji je cilj poticanje poduzetničko-prijateljskog okruženja i izgradnja poduzetnički “pismenih” društava, koja vode prema održivom gospodarskom rastu i razvoju. Dugoročni cilj SEECL-a je postati europskim centrom za razvoj poduzetničkih kompetencija i konkurentnosti, a znanja, stručnost, mreže stručnjaka i dostignuća otvoriti globalnoj zajednici stručnjaka.

Više o centru saznajte na: http://www.seecel.hr/



Priopćenja