Ministarstvo vanjskih i europskih poslova

Ministrica Pusić na konferenciji The Economista u Splitu

Prva potpredsjednica Vlade i ministrica vanjskih i europskih poslova Vesna Pusić sudjelovat će u petak, 27. ožujka, u Splitu na Trećoj konferenciji The Economista i Jugoistočne Europe...

Prva potpredsjednica Vlade i ministrica vanjskih i europskih poslova Vesna Pusić sudjelovat će u petak, 27. ožujka, u Splitu na Trećoj konferenciji The Economista i Jugoistočne Europe (3rd Economist EU-Southeast Europe Summit). Ministrica Pusić sudjelovat će na završnom panelu konferencije na kojem će se govoriti o budućem proširenju Europske unije i daljnjoj političkoj i ekonomskoj integraciji kao poticaju za gospodarski rast i razvoj Europe, a uz nju će govoriti i prvi potpredsjednik Vlade i ministar vanjskih poslova Republike Srbije Ivica Dačić, potpredsjednik Vlade i ministar vanjskih poslova i europskih integracija Crne Gore Igor Lukšić, ministar vanjskih poslova Republike Albanije Ditmir Bushati te državni tajnik u Ministarstvu vanjskih poslova Rumunjske George Ciamba.

Konferenciju organizira The Economist u suradnji s Ministarstvom vanjskih i europskih poslova i Hrvatskom gospodarskom komorom, a na njoj sudjeluju ministri, državni dužnosnici te poduzetnici.

Više pojedinosti o konferenciji možete pronaći na http://www.hazliseconomist.com/en/event/Croatia_2015/overview.



Priopćenja