Ministarstvo vanjskih i europskih poslova

Ministrica Pusić sastala se s glavnom administratoricom UNDP-a Helen Clark

Na marginama Regionalnog sastanka koordinatora UNDP-a održanom u Zagrebu 21. siječnja o.g., na kojemu je održala i uvodno izlaganje, prva potpredsjednica Vlade i ministrica vanjskih i europskih poslova Vesna Pusić sastala se s glavnom administratoricom UNDP-a, gđom Helen Clark

Na marginama Regionalnog sastanka koordinatora UNDP-a održanom u Zagrebu 21. siječnja o.g., na kojemu je održala i uvodno izlaganje, prva potpredsjednica Vlade i ministrica vanjskih i europskih poslova Vesna Pusić sastala se s glavnom administratoricom UNDP-a, gđom Helen Clark. Razgovaralo se o nastavku suradnje Republike Hrvatske i UNDP-a nakon 2013., s obzirom na skoro punopravno članstvo RH u EU. Glavna administratorica Clark naglasila je fleksibilnost UNDP-a i to na način izbora „ciljanog (tailor made)“ modela.

Ministrica Pusić naglasila je kako će Hrvatska prilikom razgovora o budućem mandatu UNDP-a u Hrvatskoj imati u vidu daljnji razvoj partnerstva u pogledu specifičnih projekata, posebno onih koji su u prethodnom razdoblju polučili konkretne rezultate.



Priopćenja