Ministarstvo vanjskih i europskih poslova

Ministrica Pusić primila novog direktora RACVIAC-a Branimira Mandića

Prva potpredsjednica Vlade i ministrica vanjskih i europskih poslova Vesna Pusić primila je u ponedjeljak, 21. siječnja, novoimenovanog direktora Centra za sigurnosnu suradnju RACVIAC, veleposlanika Branimira Mandića

Prva potpredsjednica Vlade i ministrica vanjskih i europskih poslova Vesna Pusić primila je u ponedjeljak, 21. siječnja, novoimenovanog direktora Centra za sigurnosnu suradnju RACVIAC, veleposlanika Branimira Mandića. 

Veleposlanik Mandić je zahvalio Republici Hrvatskoj na domaćinstvu RACVIAC-u od njegovog osnivanja 2001. godine, te na kontinuiranoj podršci njegovom radu. Ove godine Hrvatska predsjeda upravljačkim tijelom MAG (Multinational Advisory Group) čime dodatno jača svoj angažman u Centru. Veleposlanik Mandić ministricu je upoznao s budućim razvojem organizacije u jugoistočnoj Europi i mogućnostima za suradnju s relevantnim regionalnim i međunarodnim organizacijama. Ministrica Pusić podržala je napore novog vodstva RACVIAC-a naglasivši veliki potencijal organizacije u jačanju regionalne suradnje i euroatlantskog partnerstva. 



Priopćenja