Ministarstvo vanjskih i europskih poslova

Državni tajnik za europske integracije Andrej Plenković primio je u srijedu, 13. listopada 2010. godine, u nastupni posjet veleposlanika Švicarske Konfederacije u Republici Hrvatskoj Denisa Knobela.

Državni tajnik Plenković i veleposlanik Knobel istaknuli su dobre odnose Republike Hrvatske i Švicarske Konfederacije te su potvrdili zajedničku želju za unaprjeđenjem gospodarske suradnje

Državni tajnik Plenković i veleposlanik Knobel istaknuli su dobre odnose Republike Hrvatske i Švicarske Konfederacije te su potvrdili zajedničku želju za unaprjeđenjem gospodarske suradnje. Državni tajnik Plenković izvijestio je veleposlanika Knobela o trenutnom stanju pristupnih pregovora Republike Hrvatske i Europske unije te je istaknuo da Hrvatska cijeni potporu Švicarske na putu u Uniju.

Veleposlanik Knobel je izrazio zadovoljstvo da će državni tajnik Plenković u ime Republike Hrvatske kao države promatrača sudjelovati na Ministarskoj konferenciji Frankofonije, koja će se održati 20. i 21. listopada 2010. godine u Montreuxu, Švicarska.



Priopćenja