Ministarstvo vanjskih i europskih poslova

Pod pokroviteljstvom Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija, Centar za međunarodnu suradnju organizira četvrtu za redom hrvatsku simulaciju rada tijela Ujedinjenih naroda pod nazivom „ Zagreb International Model United Nations” (ZAGIMUN)

Uz pokroviteljstvo nad međunarodnom konferencijom ZAGIMUN, koja će se održati od 3. do 9. listopada 2010. godine, Ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija ovog je tjedna sudionicima konferencije stavilo na raspolaganje svoje suvremene multimedijalne dvorane

Uz pokroviteljstvo nad međunarodnom konferencijom ZAGIMUN, koja će se održati od 3. do 9. listopada 2010. godine, Ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija ovog je tjedna sudionicima konferencije stavilo na raspolaganje svoje suvremene multimedijalne dvorane.

Potporom održavanju konferencije ZAGIMUN ponajprije se želi pridonijeti širenju dijaloga među mladima te ukazati na vrijednosti diplomacije u modernom svijetu.

Od 2007. godine na ZAGIMUN-u je sudjelovalo nekoliko stotina osoba iz više od pedeset zemalja diljem svijeta, dok će ove godine konferencija u Zagrebu okupiti šezdesetak studenata iz Hrvatske i čitavog svijeta.



Priopćenja