Ministarstvo vanjskih i europskih poslova

Na inicijativu Veleposlanstva Republike Hrvatske u Lisabonu u srijedu, 15. rujna 2010. godine, utemeljena je Portugalsko-hrvatska gospodarska komora

Svečano potpisivanje osnivačkog Statuta upriličeno je u prostorijama Veleposlanstva Republike Hrvatske u Lisabonu, u nazočnosti predstavnika Ministarstva vanjskih poslova Portugala, Portugalske agencije za poticanje stranih ulaganja i promicanje vanjske trgovine, portugalskih gospodarstvenika te stranih trgovinskih atašea

Svečano potpisivanje osnivačkog Statuta upriličeno je u prostorijama Veleposlanstva Republike Hrvatske u Lisabonu, u nazočnosti predstavnika Ministarstva vanjskih poslova Portugala, Portugalske agencije za poticanje stranih ulaganja i promicanje vanjske trgovine, portugalskih gospodarstvenika te stranih trgovinskih atašea.

Osnivački dokument potpisali su veleposlanik Republike Hrvatske u Portugalskoj Republici mr. sc. Željko Vukosav i predsjednik Portugalske udruge za poslovnu etiku Mário Parra da Silva.

Predstavnici portugalskog Ministarstva vanjskih poslova poduprli su osnivanje Portugalsko-hrvatske gospodarske komore, istaknuvši kako je riječ o iznimno dobrodošlom koraku koji uživa snažnu potporu portugalske strane.



Priopćenja