Ministarstvo vanjskih i europskih poslova

Državni tajnik za politička pitanja, dr. Davor Božinović, primio je u četvrtak, 9. rujna 2010. godine u oproštajni posjet veleposlanika Republike Mađarske u Republici Hrvatskoj, dr. Pétera Györkösa.

Državni tajnik Božinović zahvalio je veleposlaniku Györkösu na njegovom profesionalnom i osobnom angažmanu na daljnjem jačanju prijateljskih, partnerskih i dobrosusjedskih odnosa između Republike Hrvatske i Republike Mađarske

Državni tajnik Božinović zahvalio je veleposlaniku Györkösu na njegovom profesionalnom i osobnom angažmanu na daljnjem jačanju prijateljskih, partnerskih i dobrosusjedskih odnosa između Republike Hrvatske i Republike Mađarske, a osobito na stručnoj pomoći i savjetima u hrvatskom procesu pregovora o pristupanju EU.

Državni tajnik Božinović naglasio je da Republika Hrvatska iznimno cijeni potporu koju Republika Mađarska kontinuirano pruža od samog početka procesa pregovora o pristupanju Europskoj uniji, koja će nam i u predstojećem razdoblju biti od izrazite važnosti jer Republika Mađarska početkom 2011. godine preuzima predsjedanje Europskom unijom.



Priopćenja