Ministarstvo vanjskih i europskih poslova

Ministar vanjskih poslova i europskih integracija Gordan Jandroković sastao se u ponedjeljak, 26. srpnja 2010. godine, s predstavnicima Kanadsko-hrvatske gospodarske komore i Hrvatsko-kanadske poslovne mreže.

Nastavno na ranije razgovore ministra Jandrokovića s kanadskom ministricom rada Lisom Raitt te ministricom gospodarske raznolikosti Zapadne Kanade Lynne Yelich, na sastanku se razgovaralo o konkretnim oblicima podrške hrvatskim tvrtkama i gospodarskim izaslanstvima u cilju povećanja hrvatskog izvoza na kanadsko tržište i kanadskih ulaganja u Republiku Hrvatsku

Nastavno na ranije razgovore ministra Jandrokovića s kanadskom ministricom rada Lisom Raitt te ministricom gospodarske raznolikosti Zapadne Kanade Lynne Yelich, na sastanku se razgovaralo o konkretnim oblicima podrške hrvatskim tvrtkama i gospodarskim izaslanstvima u cilju povećanja hrvatskog izvoza na kanadsko tržište i kanadskih ulaganja u Republiku Hrvatsku.

Obje strane izrazile su uvjerenje kako će se suradnjom Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija te drugih hrvatskih institucija s Kanadsko-hrvatskom gospodarskom komorom i Hrvatsko-kanadskom poslovnom mrežom dodatno unaprijediti gospodarski odnosi između Hrvatske i Kanade.



Priopćenja