Ministarstvo vanjskih i europskih poslova

Ministar vanjskih poslova i europskih integracija Gordan Jandroković primio je u ponedjeljak, 26. srpnja 2010. godine, u oproštajni posjet Mika Haljasa, veleposlanika Republike Estonije akreditiranog u Republici Hrvatskoj, sa sjedištem u Budimpešti.

Ministar Jandroković zahvalio je veleposlaniku Haljasa na osobnom doprinosu u promoviranju i jačanju bilateralnih odnosa Hrvatske i Estonije koje su sugovornici ocijenili vrlo dobrim

Ministar Jandroković zahvalio je veleposlaniku Haljasa na osobnom doprinosu u promoviranju i jačanju bilateralnih odnosa Hrvatske i Estonije koje su sugovornici ocijenili vrlo dobrim.

U razgovoru s veleposlanikom Haljasom ministar Jandroković izrazio je zahvalnost za estonsku potporu oko NATO članstva, te posebno izrazio želju Hrvatske za daljnjim prenošenjem estonskih iskustava u okviru članstva u Europskoj uniji.

S obzirom na postojeće potencijale, kao što je moderna informacijska tehnologija, drvoprerađivačka industrija, ministar Jandroković i veleposlanik Haljas razgovarali su i o daljnjem produbljivanju bilateralne gospodarske suradnje.



Priopćenja