Ministarstvo vanjskih i europskih poslova

Ministar Gordan Jandroković primio je u oproštajni posjet veleposlanicu Rumunjske u Republici Hrvatskoj Oane Cristine Popa

Prilikom susreta sugovornici su izrazili zadovoljstvo stabilnim i prijateljskim bilateralnim odnosima te odličnom suradnjom unutar regionalnih multilateralnih inicijativa

Prilikom susreta sugovornici su izrazili zadovoljstvo stabilnim i prijateljskim bilateralnim odnosima te odličnom suradnjom unutar regionalnih multilateralnih inicijativa. Ministar Jandroković zahvalio je na kontinuiranoj potpori koju Rumunjska pruža Republici Hrvatskoj na njezinom putu prema Europskoj Uniji te na spremnosti na razmjenu iskustava u tom području.

S obzirom na postojeće potencijale, ministar Jandroković i veleposlanica Popa razgovarali su i o daljnjem produbljivanju bilateralne gospodarske suradnje.

Ministar Jandroković zahvalio je veleposlanici Popa na iznimno profesionalnom radu i doprinosu jačanju bilateralnih odnosa tijekom njezinog mandata u Hrvatskoj te joj zaželio uspjeh na novoj dužnosti.



Priopćenja