Ministarstvo vanjskih i europskih poslova

Veleposlanik Željko Čimbur predao je vjerodajnice singapurskom predsjedniku Sellapan Ramanathanu

Prilikom predaje vjerodajnica, predsjednik Sellapan Ramanathan i veleposlanik Željko Čimbur razgovarali su o bilateralnim odnosima Republike Hrvatske i Republike Singapur, te ih ocijenili prijateljskima, s velikim potencijalom za daljnji razvoj suradnje

Prilikom predaje vjerodajnica, predsjednik Sellapan Ramanathan i veleposlanik Željko Čimbur razgovarali su o bilateralnim odnosima Republike Hrvatske i Republike Singapur, te ih ocijenili prijateljskima, s velikim potencijalom za daljnji razvoj suradnje.

Veleposlanik Čimbur upoznao je singapurskog predsjednika s aktualnom političkom situacijom u Hrvatskoj i regiji, kao i pravcima i postignućima hrvatske vanjske politike, posebice glede napretka u odnosima sa EU te njezinim mogućnostima na polju razvoja gospodarskih odnosa.

Predsjednik Ramanathan uputio je pozdrave predsjedniku Republike Hrvatske Stjepanu Mesiću i zaželio veleposlaniku Željku Čimburu uspjeh u radu na daljnjem razvoju bilateralnih odnosa.

Tijekom boravka u Singapuru veleposlanik Čimbur imao je niz susreta sa visokim dužnosnicima, stvorivši ozračje za daljnju suradnju, posebice u području gospodarskih aktivnosti.



Priopćenja