Ministarstvo vanjskih i europskih poslova

Ravnatelj Diplomatske akademije Ministarstva vanjskih poslova Ruske Federacije Aleksandar Nikolajevič Panov održao je predavanje djelatnicima Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija pod nazivom „Suvremena vanjska politika Rusije“

U svom predavanju ravnatelj Panov upoznao je nazočne s kronologijom vanjske politike Ruske Federacije u posljednjih 17 godina, kao i njezinim aktualnim smjernicama

U svom predavanju ravnatelj Panov upoznao je nazočne s kronologijom vanjske politike Ruske Federacije u posljednjih 17 godina, kao i njezinim aktualnim smjernicama.

S ravnateljem Panovim danas su se sastali i državni tajnik za politička pitanja u Ministarstvu vanjskih poslova i europskih integracija dr. sc. Davor Božinović te ravnatelj Diplomatske akademije Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija dr. sc. Mladen Andrlić.

Ravnatelji Diplomatskih akademija Andrlić i Panov u razgovoru su se posebno osvrnuli na mogućnosti intenziviranja radnih kontakata iz područja diplomacije, vanjske politike i međunarodnih odnosa. Također je bilo govora o mogućnostima organizacije usporednih predavanja tijekom službenih posjeta državnih izaslanstava.



Priopćenja