Ministarstvo vanjskih i europskih poslova

Državni tajnik Biščević primio je veleposlanika Ruske Federacije Mihaila Konarovskog

Državni tajnik za politička pitanja Hido Biščević primio je danas, 20. veljače 2007. godine, veleposlanika Ruske Federacije u Republici Hrvatskoj Mihaila Konarovskog

Sastanak je održan kako bi se razmotrile teme o kojima će se razgovarati tijekom predstojećih političkih konzultacija između izaslanstva Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija Republike Hrvatske, predvođenog državnim tajnikom Biščevićem, i izaslanstva Ministarstva vanjskih poslova Ruske Federacije, predvođenog zamjenikom ministra Vladimirom Titovim, a koje će se održati 28. veljače 2007. godine u Zagrebu.

Tijekom sastanka državni tajnik Biščević i veleposlanik Konarovski razgovarali su i o stanju u jugoistočnoj Europi, osobito u svjetlu procesa vezanog uz rješavanje pitanja Kosova. Također, državni tajnik Biščević susret je iskoristio kako bi veleposlanika Konarovskog izvijestio o aktivnostima koje Republike Hrvatska provodi na svom putu ka euroatlantskim integracijama, te sa aktivnostima i planiranim događanjima u okviru hrvatskog predsjedanja Procesom suradnje u jugoistočnoj Europi (SEECP-om).



Priopćenja