Ministarstvo vanjskih i europskih poslova

Ministrica mr. sc. Grabar-Kitarović primila je u nastupni posjet veleposlanika Kanade u Republici Hrvatskoj, Thomasa Marra

Ministrica vanjskih poslova i europskih integracija mr. sc. Kolinda Grabar-Kitarović primila je danas, 14. prosinca 2006. godine, u nastupni posjet veleposlanika Kanade u Republici Hrvatskoj, Thomasa Marra

Izrazivši dobrodošlicu veleposlaniku Marru, ministrica Grabar-Kitarović iskazala je zadovoljstvo bilateralnim odnosima između Republike Hrvatske i Kanade koji su u uzlaznoj fazi. Složivši se s tom tvrdnjom, veleposlanik Marr izrazio je uvjerenje u nastavak uspješne suradnje tijekom njegovog mandata u Republici Hrvatskoj.

Ministrica Grabar-Kitarović kazala je kako se raduje daljnjem radu na unapređenju odnosa i suradnji u pitanjima od zajedničkog interesa, ne samo po pitanju olakšavanja viznog režima, intenziviranja gospodarskih odnosa i trgovine, već i suradnje u multilateralnim forumima.

Veleposlanik Marr ocijenio je nedavni službeni posjet ministrice Grabar-Kitarović Kanadi, kao i posjet ministra obrane Rončevića, uspješnim i elementom dodatnog intenziviranja političkog dijaloga između dviju zemalja.



Priopćenja