Ministarstvo vanjskih i europskih poslova

U organizaciji Diplomatske akademije Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija, u Dubrovniku je započela s radom Dubrovačka diplomatska ljetna škola

U organizaciji Diplomatske akademije Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija, u nedjelju, 3. rujna 2006. godine u Dubrovniku je započela s radom Dubrovačka diplomatska ljetna škola pod nazivom „Building Capacity for Negotiating within an Enlarged EU“

Dubrovačka diplomatska ljetna škola održava se od 3. do 14. rujna 2006. godine u Dubrovniku, u Poslijediplomskom središtu Sveučilišta u Zagrebu.

Cilj ovogodišnje Dubrovačke diplomatske ljetne škole jest pružiti mladim diplomatima i službenicima iz Republike Hrvatske i država iz regije znanja i vještine koje će im biti potrebne kako bi što uspješnije sudjelovali u procesu multilateralnih pregovora u kontekstu EU.

Ovogodišnji partneri Diplomatske akademije u organizaciji su Ministarstvo vanjskih poslova Kraljevine Danske i Centar za stručno osposobljavanje i usavršavanje Središnjeg državnog ureda za upravu.



Priopćenja