Ministarstvo vanjskih i europskih poslova

Državna tajnica za europske integracije predvodila je delegaciju Vlade Republike Hrvatske na drugom sastanku Mješovite komisije Hrvatska - Baden-Württemberg

Državna tajnica za europske integracije u Ministarstvu vanjskih poslova i europskih integracija, mr. sc. Marija Pejčinović Burić, predvodila je, 7. prosinca 2005. godine u Stuttgartu, delegaciju Vlade Republike Hrvatske na drugom sastanku Mješovite komisije Hrvatska - Baden-Württemberg

Mješovita komisija Hrvatska - Baden-Württemberg, kojom s hrvatske strane predsjeda državna tajnica Pejčinović Burić a s njemačke strane državni ministar i ministar za europske poslove u Vladi pokrajine Baden-Württemberg, Willi Stächele, na svom drugom sastanku raspravljala je o unapređenju suradnje u području gospodarstva, turizma, europskih integracija i kulture.

Ovom prigodom potpisan je Protokol Mješovite komisije o suradnji u području gospodarstva, turizma, europskih integracija i prekogranične suradnje.

Na kraju sastanka dogovoreno je da se treća sjednica Mješovite komisije Hrvatska - Baden-Württemberg održi u travnju 2006. godine u Republici Hrvatskoj i da bude posvećena turizmu.



Priopćenja