Ministarstvo vanjskih i europskih poslova

Ministrica vanjskih poslova i europskih integracija, mr. sc. Kolinda Grabar-Kitarović, primila u oproštajni posjet dosadašnjeg veleposlanika Kraljevine Norveške u Republici Hrvatskoj, Nj. E. Knuta Torassena

Ministrica vanjskih poslova i europskih integracija, mr. sc. Kolinda Grabar-Kitarović, primila je danas, 13. rujna 2005., u oproštajni posjet dosadašnjeg veleposlanika Kraljevine Norveške u Republici Hrvatskoj, Nj. E. Knuta Torassena

Ministrica Grabar-Kitarović je izrazila svoju zahvalnost veleposlaniku Torassenu na dosadašnjoj izuzetno dobroj suradnji, te mu je zahvalila na svom trudu i poslu učinjenom u Republici Hrvatskoj.

U svom oproštajnom govoru veleposlanik Torassen je istaknuo da ga veseli napredak Republike Hrvatske postignut u procesu približavanja Europskoj uniji te je izrazio nadu u skorašnji početak pristupnih pregovora s Europskom unijom.

Na kraju susreta ministrica Grabar-Kitarović pozvala je veleposlanika Knuta da kao dokazani prijatelj Republike Hrvatske posjeti našu zemlju.




Priopćenja