Ministarstvo vanjskih i europskih poslova

Sastanak ministra Kovača s kolegom Igorom Crnatkom, ministrom vanjskih poslova Bosne i Hercegovine

Ministar vanjskih i europskih poslova Miro Kovač u utorak, 8. ožujka 2016. godine održat će sastanak s kolegom, ministrom vanjskih poslova Bosne i Hercegovine Igorom Crnatkom, koji će u sklopu izaslanstva predsjedavajućeg i članova Predsjedništva BiH Dragana Čovića, Bakira Izetbegovića i Mladena Ivanića boraviti u uzvratnom službenom posjetu Republici Hrvatskoj u utorak i srijedu, 8. i 9. ožujka 2016. godine.
 
Susret dvojice ministara, Kovača i Crnatka, održat će se u Uredu predsjednice RH u 13:15 sati (dolazak ministra Kovača u Ured predsjednice previđen je oko 12:50 sati).

Nakon susreta dvojice ministara održat će se sastanak službenih izaslanstava iza kojega su predviđene izjave za medije predsjednice Republike Kolinde Grabar-Kitarović i predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Dragana Čovića.

Drugog dana službenog posjeta, u srijedu, 9. ožujka 2016. godine, predsjedavajući i članovi predsjedništva Bosne i Hercegovine održat će sastanak s predsjednikom Vlade Republike Hrvatske Tihomirom Oreškovićem, a sastanku će prisustvovati i ministar Miro Kovač. Istog dana predsjedavajući i članovi Predsjedništva BiH održat će sastanak i s predsjednikom Hrvatskog sabora akademikom Željkom Reinerom.