Ministarstvo vanjskih i europskih poslova

Zamjenik ministrice Klisović na otvaranju konferencije ,,EU Experience: Share – Exchange-Communicate''

Zamjenik ministrice vanjskih i europskih poslova Joško Klisović i zamjenik ministra vanjskih poslova Litve Raimundas Karoblis će u ponedjeljak, 2. studenog 2015. sudjelovati na otvaranju konferencije ,,EU Experience: Share – Exchange-Communicate'' koja će se u organizaciji Centra izvrsnosti Ministarstva vanjskih i europskih poslova s početkom u 11.00 sati održati u Modernoj galeriji  u Zagrebu (Andrije Hebranga 1).

Konferencija se organizira u okviru twinning light projekta „Support to the Ministry of Foreign and European Affairs in capacity building related to the membership in the European Union“  koji se u MVEP provodi u partnerstvu s Ministarstvom vanjskih poslova Republike Litve.

U okviru konferencije bit će prezentiran dio aktivnosti Centra izvrsnosti, odnosno postignuća u okviru navedenog twinning projekta te održane panel-diskusije vezano uz tematiku organizacije i provođenja twinning projekata, prenošenja iskustava iz eurointegracijskih procesa državama s perspektivom budućeg članstva u EU te važnosti učinkovitog komuniciranja i ulozi javne diplomacije.