Ministarstvo vanjskih i europskih poslova

Sastanak sa Siimom Kallasom, potpredsjednikom EK i povjerenikom za promet

U utorak, 19. veljače u 10,15 sati, prva potpredsjednica Vlade i ministrica vanjskih i europskih poslova Vesna Pusić primit će Siima Kallasa, potpredsjednika Europske komisije i povjerenika za promet. Snimatelji i fotoreporteri mogu snimiti početak sastanka nakon čega će biti objavljeno priopćenje.

U 11,00 sati prva potpredsjednica Vlade i ministrica vanjskih i europskih poslova Vesna Pusić sastat će se s potpredsjednikom Vlade i ministrom vanjskih i europskih poslova Crne Gore Igorom Lukšićem. Nakon sastanka predviđeno je potpisivanje Ugovora između Republike Hrvatske i Crne Gore o suradnji u gospodarstvu i Ugovora o suradnji u turizmu te konferencija za medije. 
Potpisivanju će prisustvovati resorni ministri - ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak te ministar turizma Veljko Ostojić. 
Molimo predstavnike medija koji će pratiti potpisivanje sporazuma i tiskovnu konferenciju da u Ministarstvu budu u 12,00 sati te da dolazak najave na mail:glasnogovornik@mvep.hr

U 15,00 sati prva potpredsjednica Vlade i ministrica vanjskih i europskih poslova Vesna Pusić primit će predsjednika Senata Kraljevine Nizozemske Freda de Graafa. Zainteresiranisnimatelji i fotoreporteri mogu popratiti početak sastanka, nakon kojeg će biti objavljeno priopćenje.