Ministarstvo vanjskih i europskih poslova

Poziv na otvorenje seminara pod nazivom “Odnosi s javnošću i euroatlantske integracije“, koji će se održati 29. i 30. listopada o.g., s početkom u 09.15, u Ministarstvu vanjskih i europskih poslova

Poštovani/a,

Centar izvrsnosti Ministarstva vanjskih i europskih poslova poziva Vas na otvorenje seminara pod nazivom “Odnosi s javnošću i euroatlantske integracije“, koji će se održati 29. i 30. listopada o.g., s početkom u 09.15,  u Ministarstvu vanjskih i europskih poslova.

Uvodni govor, koji je otvoren za medije, održat će ministrica vanjskih i europskih poslova Vesna Pusić, nakon čega, među ostalima, slijede predavanja gđe Kolinde Grabar – Kitarović, pomoćnice Glavnog tajnika NATO za javnu diplomaciju, g. Chrisa Rileya, iz Centra za medijske operacije NATO-a i g. Borisa Vujčića, guvernera Hrvatske narodne banke.

Seminar je namijenjen predstavnicima medija iz Hrvatske i regije (Albanija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora i Makedonija), a namjera mu je nizom predavanja i radionica novinarima i urednicima, koji prate vanjsku politiku, približiti neke od aktualnih tema iz područja euroatlantskih integracija te osigurati prostor za razmjenu iskustava i ideja.

Molimo novinare koji su zainteresirani za praćenje uvodnog dijela seminara da svoj dolazak najave na glasnogovornik@mvep.hr do nedjelje 28. listopada 2012. te da u ministarstvo dođu najkasnije do 08.50.

Srdačan pozdrav,