Ministarstvo vanjskih i europskih poslova

Ministrica vanjskih i europskih poslova Vesna Pusić boravit će u radnom posjetu Kraljevini Španjolskoj 09. i 10. listopada gdje će se susresti sa svojim domaćinom, ministrom vanjskih poslova José Manuel García-Margallo y Marfilom, a u Parlamentu će se sastati s predstavnicima klubova zastupnika kao i podpredsjednikom Odbora za vanjsku politiku i predsjednikom Mješovitog odbora

Ministrica vanjskih i europskih poslova Vesna Pusić boravit će u radnom posjetu Kraljevini Španjolskoj 09. i 10. listopada gdje će se susresti sa svojim domaćinom, ministrom vanjskih poslova José Manuel García-Margallo y Marfilom, a u Parlamentu će se sastati s predstavnicima klubova zastupnika kao i podpredsjednikom Odbora za vanjsku politiku i predsjednikom Mješovitog odbora.

Drugog dana boravka u Madridu, ministrica Pusić održat će predavanje na Forumu Europa (Nueva Economía Fórum) na temu hrvatskog pristupanja Europskoj uniji.

Glavne teme razgovora bit će bilateralni odnosi, hrvatske pripreme za punopravno članstvo u EU, višegodišnji financijski okvir EU-a, kao i stanje u regiji jugoistočne Europe te južnog Mediterana.

S poštovanjem,