Ministarstvo vanjskih i europskih poslova

Ministrica vanjskih i europskih poslova Vesna Pusić boravit će u Parizu u ponedjeljak, 17. rujna, gdje će se susresti s Laurentom Fabiusom, ministrom vanjskih poslova Francuske Republike, a također će imati i odvojene sastanke s predsjednicom Komisije za vanjske poslove francuske Nacionalne skupštine, te predsjednicima Komisije za europske poslove francuske Nacionalne skupštine kao i s predsjednikom Komisije za vanjske poslove, obranu i vojne snage Senata Francuske Republike

Ministrica vanjskih i europskih poslova Vesna Pusić boravit će u Parizu u ponedjeljak, 17. rujna, gdje će se susresti s Laurentom Fabiusom, ministrom vanjskih poslova Francuske Republike, a također će imati i odvojene sastanke s predsjednicom Komisije za vanjske poslove francuske Nacionalne skupštine, te predsjednicima Komisije za europske poslove francuske Nacionalne skupštine kao i s predsjednikom Komisije za vanjske poslove, obranu i vojne snage Senata Francuske Republike.

Također, ministrica Pusić otvorit će izložbu Ivana Meštrovića u Muzeju Rodin u Parizu, što je dio Festivala Hrvatske u Francuskoj „Croatie, la voici“.