Ministarstvo vanjskih i europskih poslova

Povodom obilježavanja Dana mirovnih snaga, u utorak, 29. svibnja 2012. godine, na Plesu, u 8,30 sati, zamjenik ministrice vanjskih i europskih poslova Joško Klisović, pomoćnik ministra obrane Dragan Lozančić i koordinatorica UN-a i stalna predstavnica UNDP-a u Republici Hrvatskoj Louisa Vinton položit će vijenac kod spomenika stradalim pripadnicima mirovnih snaga Ujedinjenih naroda

Povodom obilježavanja Dana mirovnih snaga, u utorak, 29. svibnja 2012. godine, na Plesu, u 8,30 sati, zamjenik ministrice vanjskih i europskih poslova Joško Klisović, pomoćnik ministra obrane Dragan Lozančić i koordinatorica UN-a i stalna predstavnica UNDP-a u Republici Hrvatskoj Louisa Vinton položit će vijenac kod spomenika stradalim pripadnicima mirovnih snaga Ujedinjenih naroda.

Polaganjem vijenca započet će sutrašnji program svečanog obilježavanja 20. obljetnice članstva Republike Hrvatske u Ujedinjenim narodima koji će se nastaviti svečanom akademijom i okruglim stolom u Hrvatskom saboru te svečanim prijemom u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici.