Ministarstvo vanjskih i europskih poslova

U organizaciji Ministarstva vanjskih i europskih poslova, u subotu, 21. siječnja 2012. godine, na Trgu Petra Preradovića, od 10,00 do 13,00 sati bit će postavljen info-štand za potrebe informiranja građana povodom predstojećeg referenduma o pristupanju Republike Hrvatske u punopravno članstvo Europske unije

U organizaciji Ministarstva vanjskih i europskih poslova, u subotu, 21. siječnja 2012. godine, na Trgu Petra Preradovića, od 10,00 do 13,00 sati bit će postavljen info-štand za potrebe informiranja građana povodom predstojećeg referenduma o pristupanju Republike Hrvatske u punopravno članstvo Europske unije.

Na info-štandu građani će moći dobiti sve potrebne informacije, a besplatno će se dijeliti i publikacije Ministarstva vanjskih i europskih poslova o Europskoj uniji, hrvatskom pristupnom procesu te utjecaju članstva u Europskoj uniji na njihov svakodnevni život.

Info-štand posjetit će u 10,00 sati i ministrica vanjskih i europskih poslova Vesna Pusić te pritom podijeliti informativne materijale nazočnim građanima.

Sve dodatne informacije vezane uz predstojeći referendum moguće je pronaći na stranici www.eu-referendum.hr .