Ministarstvo vanjskih i europskih poslova

Potpredsjednik Vlade i ministar vanjskih poslova i europskih integracija Gordan Jandroković sudjelovat će na sastanku ministara vanjskih poslova država članica NATO-a, koji će će održati 7. i 8. prosinca 2011. godine u Bruxellesu

Potpredsjednik Vlade i ministar vanjskih poslova i europskih integracija Gordan Jandroković sudjelovat će na sastanku ministara vanjskih poslova država članica NATO-a, koji će će održati 7. i 8. prosinca 2011. godine u Bruxellesu.

Ministar Jandroković sudjelovat će u srijedu, 7. kolovoza, na ministarskim sastancima Sjevernoatlantskog vijeća NATO-a, tematski posvećenima stanju u Afganistanu i jugoistočnoj Europi, s naglaskom na situaciju na Kosovu, kao i na ministarskom sastanku vezanom uz aktualnu situaciju u zemljama sjeverne Afrike i Bliskog istoka.

U četvrtak, 8 prosinca, ministar Jandroković sudjelovat će na sastanku Vijeća NATO-Rusija, vezanom uz aktualna međunarodna sigurnosna pitanja i praktičnu suradnju u okviru Vijeća, kao i na sastanku ministara vanjskih poslova država članica NATO-a s ministrima zemalja nečlanica koje sudjeluju u mirovnoj misiji ISAF u Afganistanu.