Ministarstvo vanjskih i europskih poslova

Potpredsjednik Vlade i ministar vanjskih poslova i europskih integracija Gordan Jandroković primit će u ponedjeljak, 27. lipnja 2011. godine, potpredsjednika Vlade i ministra vanjskih poslova Države Izrael Avigdora Libermana, koji će boraviti u službenom posjetu Republici Hrvatskoj

Potpredsjednik Vlade i ministar vanjskih poslova i europskih integracija Gordan Jandroković primit će u ponedjeljak, 27. lipnja 2011. godine, potpredsjednika Vlade i ministra vanjskih poslova Države Izrael Avigdora Libermana, koji će boraviti u službenom posjetu Republici Hrvatskoj.

Sugovornici će na sastanku raspravljati o odnosima dviju zemalja te o stanju u regijama jugoistočne Europe i Bliskom istoku.

Susret ministra Jandrokovića i ministra Libermana predviđen je za 11:25 sati, a nakon sastanka, u 12:30 sati slijede izjave za medije.

Molimo zainteresirane snimatelje i fotoreportere koji žele snimiti susret i početak sastanka, da dođu u Ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija najkasnije do 11:15 sati, a sve zainteresirane predstavnike medija koji žele pratiti izjave za medije, do 12:20 sati.

Također molimo da se dolazak najavi Uredu glasnogovornika najkasnije do ponedjeljka, 27. lipnja 2011. godine, do 10:00 sati, na email: glasnogovornik@mvpei.hr ili na broj telefona 01/ 4597 704.