Ministarstvo vanjskih i europskih poslova

Državni tajnik Andrej Plenković održat će zajedno sa šefom Delegacije Europske unije u Republici Hrvatskoj veleposlanikom Paulom Vandorenom, u četvrtak, 28. travnja 2011. godine, u 10,30 sati, u Ministarstvu vanjskih poslova i europskih integracija, konferenciju za novinare povodom predstojećeg obilježavanja Europskog tjedna

Državni tajnik za europske integracije Andrej Plenković održat će zajedno sa šefom Delegacije Europske unije u Republici Hrvatskoj veleposlanikom Paulom Vandorenom, u četvrtak, 28. travnja 2011. godine, u 10,30 sati, u Ministarstvu vanjskih poslova i europskih integracija, konferenciju za novinare povodom predstojećeg  obilježavanja Europskog tjedna.

Na konferenciji za novinare državni tajnik Plenković i veleposlanik Vandoren  predstavit će program aktivnosti u okviru Europskog tjedna koji će se ove godine obilježavati od 2. do 10. svibnja diljem Republike Hrvatske.

Aktivnosti koje imaju za cilj upoznati hrvatsku javnost o mogućnostima i izazovima budućeg članstva Republike Hrvatske u Europskoj uniji, održavaju se u suradnji Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija, Delegacije Europske unije u Republici Hrvatskoj,  veleposlanstava država članica Europske unije u Republici Hrvatskoj, nevladinih organizacija i tijela državne uprave Republike Hrvatske.

Molimo zainteresirane predstavnike medija da dođu u Ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija, Trg N. Š. Zrinskog 7-8, u četvrtak, 28. travnja, do 10,20 sati.

Također molimo da svoj dolazak najave Uredu glasnogovornika na broj telefona 4597- 704, email glasnogovornik@mvpei.hr, najkasnije do četvrtka, 28. travnja, do 9,30 sati.