Ministarstvo vanjskih i europskih poslova

Potpredsjednik Vlade i ministar vanjskih poslova i europskih integracija Republike Hrvatske Gordan Jandroković sastat će se u ponedjeljak, 28. ožujka 2011. godine, s ministrom vanjskih poslova Republike Kosovo Enverom Hoxhajom, koji će boraviti u službenom posjetu Republici Hrvatskoj

Potpredsjednik Vlade i ministar vanjskih poslova i europskih integracija Republike Hrvatske Gordan Jandroković sastat će se u ponedjeljak, 28. ožujka 2011. godine, s ministrom vanjskih poslova Republike Kosovo Enverom Hoxhajom, koji će boraviti u službenom posjetu Republici Hrvatskoj.

Tijekom susreta ministri će potpisati Protokol o suradnji između Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija Republike Hrvatske i Ministarstva vanjskih poslova Republike Kosovo.

Ministri Jandroković i Hoxhaj susrest će se u 10:00 sati, a nakon razgovora dvaju izaslanstava, slijedi potpisivanje Protokola i izjave za medije u 11:00 sati.

Molimo zainteresirane fotoreportere i snimatelje koji žele snimiti susret ministara i početak razgovora izaslanstava da dođu u Ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija, najkasnije do 9:45 sati, a ostale predstavnike medija da na izjave za medije dođu najkasnije do 10:45 sati.

Molimo zainteresirane novinare, snimatelje i fotografe da svoj dolazak u Ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija najave Uredu glasnogovornika do ponedjeljka, 28. ožujka 2011. godine, do 9:00 sati, na broj telefona 4597-704, faksa 4569-973 ili na e-mail glasnogovornik@mvpei.hr.