Ministarstvo vanjskih i europskih poslova

Ministar Gordan Jandroković nazočit će svečanosti otvorenja novih prostorija Generalnog konzulata Republike Slovenije u ponedjeljak, 18. listopada 2010. godine, u Splitu, Istarska ulica 9, s početkom u 12,00 sati

Ministar vanjskih poslova i europskih integracija Republike Hrvatske Gordan Jandroković nazočit će svečanosti otvorenja novih prostorija Generalnog konzulata Republike Slovenije u ponedjeljak, 18. listopada 2010. godine, u Splitu, Istarska ulica 9, s početkom u 12,00 sati.

Nove prostorije Generalnog konzulata otvorit će ministar vanjskih poslova Republike Slovenije Samuel Žbogar i počasni konzul Republike Slovenije u Splitu Branko Roglić.

Nakon svečanosti otvorenja, ministri Jandroković i Žbogar održat će u prostorijama Generalnog konzulata sastanak s hrvatskim i slovenskim gospodarstvenicima.

U 13,10 sati, ministri će se sastati sa splitsko-dalmatinskim županom Antom Sanaderom (zgrada Splitsko-dalmatinske županije, Domovinskog rata 2).

Nakon toga, s početkom u 13,30 sati, ministri će održati bilateralni sastanak, a izjave za medije ministara Jandrokovića i Žbogara predviđene su za 14,00 sati.

            Molimo predstavnike medija koji će pratiti sastanke i izjave u zgradi Splitsko-dalmatinske županije da svoj dolazak najave Uredu glasnogovornika Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija na e-mail: glasnogovornik@mvpei.hr  ili na telefon 01-4597-704, najkasnije do ponedjeljka, 18. listopada 2010. godine, do 11,00 sati.