Ministarstvo vanjskih i europskih poslova

Ministar vanjskih poslova i europskih integracija Gordan Jandroković primit će u utorak, 6. srpnja 2010. godine, u službeni posjet ministra vanjskih poslova Republike Island Össura Skarphéðinssona

Ministar vanjskih poslova i europskih integracija Gordan Jandroković primit će u utorak, 6. srpnja 2010. godine, u službeni posjet ministra vanjskih poslova Republike Island Össura Skarphéðinssona.

Sugovornici će na sastanku raspravljati o bilateralnim odnosima, o odnosima dviju zemalja s Europskom unijom te o suradnji unutar multilateralnih organizacija.

Susret ministra Jandrokovića i ministra Skarphéðinssona predviđen je za 9:20 sati, nakon sastanka, u 10:20 sati, slijedi potpisivanje Ugovora o izbjegavanju dvostrukog oporezivanja između Vlade Republike Hrvatske i Vlade Republike Islanda nakon čega će dvoje ministara dati izjave za medije.

Molimo zainteresirane snimatelje i fotoreportere koji žele snimiti susret i početak sastanka, da dođu u Ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija najkasnije do 9:10 sati, a sve zainteresirane predstavnike medija koji žele pratiti potpisivanje Ugovora te izjave za medije, najkasnije do 10:10 sati.

Također molimo da se dolazak najavi Uredu glasnogovornika najkasnije do utorka, 6. srpnja 2010. godine, do 8:00 sati, na email: glasnogovornik@mvpei.hr ili na broj telefona 01/ 4597 704.