Ministarstvo vanjskih i europskih poslova

Ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija sudjelovat će u manifestaciji obilježavanja Europskog dana jezika koja će se održati u subotu, 26. rujna 2009. godine, na Trgu Petra Preradovića u Zagrebu od 10.00 do 14.00 sati

Ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija sudjelovat će u manifestaciji obilježavanja Europskog dana jezika koja će se održati u subotu, 26. rujna 2009. godine, na Trgu Petra Preradovića u Zagrebu od 10.00 do 14.00 sati.

Uz Ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija kao predstavnika zemlje domaćina, na manifestaciji će sudjelovati i veleposlanstva država članica Europske unije na čelu s Kraljevinom Švedskom, aktualnom zemljom predsjedateljicom EU, Delegacija Europske Komisije u Hrvatskoj, te Agencija za mobilnost i programe EU.

U sklopu obilježavanja Europskog dana jezika, informacije i brošure o jezicima i mogućnostima učenja jezika, kao i kviz EDL 2009. u formi jednog pitanja o jeziku i kulturi svake od zemalja sudionica ovog događanja, moći će se pronaći na izložbenim štandovima predstavnika manifestacije. Također će biti organizirani 20-minutni tečajevi jezika, a na pozornici Cvjetnog trga održat će se prigodni kulturni program.