Ministarstvo vanjskih i europskih poslova

Ministar Gordan Jandroković primit će u srijedu, 9. rujna 2009. godine, u Bjelovaru, ministra vanjskih poslova Republike Mađarske dr. Pétera Balázsa

Ministar vanjskih poslova i europskih integracija Gordan Jandroković primit će u srijedu, 9. rujna 2009. godine, u Bjelovaru, ministra vanjskih poslova Republike Mađarske dr. Pétera Balázsa.

Nakon susreta ministra Jandrokovića i Balázsa, održat će se sastanak izaslanstava hrvatske i mađarske strane. Na sastancima će biti riječi o pripremi zajedničke sjednice vlada Republike Hrvatske i Republike Mađarske, bilateralnoj gospodarskoj suradnji i aktualnom stanju u jugoistočnoj Europi.

Ministri će dati izjave za medije u 18.00 sati u Maloj vijećnici unutar zgrade Grada Bjelovara, Trg Eugena Kvaternika 2.

Molimo predstavnike medija zainteresirane za praćenje izjava za medije da dođu u prizemlje zgrade Grada Bjelovara, Trg Eugena Kvaternika 2 u Bjelovaru, u srijedu, 9. rujna 2009. godine, najkasnije do 17.45 sati. Na toj lokaciji dočekat će ih predstavnica Grada Bjelovara, gđa Ljiljana Balažin, koja će ih dopratiti do prostorije u kojoj će ministri Jandroković i Balázs dati izjave. (Kontakt broj telefona: 098/ 236 770.)

Također molimo predstavnike medija koji će u Bjelovaru pratiti spomenute izjave da svoj dolazak najave Uredu glasnogovornika Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija na broj telefona 01/ 4597 704 ili email glasnogovornik@mvpei.hr, najkasnije do 16.00 sati u utorak, 8. rujna 2009. godine.