Ministarstvo vanjskih i europskih poslova

Ministar vanjskih poslova i europskih integracija Gordan Jandroković sudjelovat će na zaključnom sastanku ministara vanjskih poslova u okviru pružanja potpore suradnji lokalnih zajednica na tromeđi Republike Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Crne Gore, na temu "Prezentacija projektno-orijentirane suradnje na tromeđi", koji će se održati u srijedu, 8. srpnja 2009. godine, u Herceg Novom, u Crnoj Gori

Ministar vanjskih poslova i europskih integracija Gordan Jandroković sudjelovat će na zaključnom sastanku ministara vanjskih poslova u okviru pružanja potpore suradnji lokalnih zajednica na tromeđi Republike Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Crne Gore, na temu "Prezentacija projektno-orijentirane suradnje na tromeđi", koji će se održati u srijedu, 8. srpnja 2009. godine, u Herceg Novom, u Crnoj Gori.

Na ministarskom sastanku bit će riječi o aktivnostima koje je provodila Komisija za prekograničnu suradnju u slučaju prirodnih i ostalih katastrofa i projekata na području upravljanja prirodnim resursima, a međunarodnoj donatorskoj zajednici bit će predstavljeni projekti Komisije.