Ministarstvo vanjskih i europskih poslova

U petak, 30. svibnja 2008. godine, glavnog ravnatelja Opće uprave za proširenje Europske komisije Michaela Leigha primit će u odvojenim sastancima državna tajnica Bianca Matković te državni tajnik Željko Kuprešak. Nakon održanih sastanaka s državnim tajnicima g. Michaela Leigha primit će ministar vanjskih poslova i europskih integracija Gordan Jandroković.

U dvodnevnom posjetu Republici Hrvatskoj tijekom četvrtka i petka boravi glavni ravnatelj Opće uprave za proširenje Europske komisije Michael Leigh.

U petak, 30. svibnja 2008. godine, glavnog ravnatelja Opće uprave za proširenje Michaela Leigha primit će u odvojenim sastancima državna tajnica za politička pitanja u Ministarstvu vanjskih poslova i europskih integracija Bianca Matković te državni tajnik za europske integracije Željko Kuprešak.

Nakon održanih sastanaka s državnim tajnicima u Ministarstvu vanjskih poslova i europskih integracija glavnog ravnatelja Opće uprave za proširenje Michaela Leigha primit će ministar vanjskih poslova i europskih integracija Gordan Jandroković. Na sastanku s ministrom Jandrokovićem sudjelovat će i glavni pregovarač Republike Hrvatske za pregovore s Europskom unijom Vladimir Drobnjak.

Izjave za medije predviđene su u 12.15 sati (Ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija, Trg N. Š. Zrinskog 7-8).

Obavještavamo zainteresirane novinare, televizijske snimatelje i fotoreportere da svoj dolazak na izjave za medije najave Uredu glasnogovornika do petka, 30. svibnja 2008. godine, u 11.00 sati, na broj telefona 4597 704, faksa 45 69 973 ili na e-mail glasnogovornik@mvpei.hr.

Molimo predstavnike medija da dođu u Ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija, Trg N. Š. Zrinskog 7-8, u petak, 30. svibnja 2008. godine, najkasnije do 12.00 sati na izjave za medije.