Ministarstvo vanjskih i europskih poslova

Sastanak ministara pravosuđa i unutarnjih poslova zemalja sudionica SEECP-a pod nazivom „Standardi Europske unije i vladavina prava u jugoistočnoj Europi“

Pod okriljem hrvatskog predsjedanja Procesom suradnje u jugoistočnoj Europi (SEECP-om), u zajedničkoj organizaciji Ministarstva pravosuđa i Ministarstva unutarnjih poslova, u petak, 13. travnja 2007. godine, u Zagrebu u hotelu Westin, održat će se Sastanak ministara pravosuđa i unutarnjih poslova zemalja sudionica SEECP-a pod nazivom „Standardi Europske unije i vladavina prava u jugoistočnoj Europi“.

Na Sastanku ministara pravosuđa i unutarnjih poslova zemalja sudionica SEECP-a raspravljat će se o jačanju suradnje zemalja sudionica SEECP-a u području reforme pravosuđa, vladavine prava, borbe protiv korupcije, s ciljem osnaživanja sveukupne sigurnosti u ovom dijelu Europe.

Pozivamo predstavnike medija da u svrhu praćenja navedenog Sastanka ispunjeni akreditacijski obrazac, pošalju na email javnost@mup.hr ili zmehun@mup.hr ili na broj faxa +385 1 6122 771, najkasnije do srijede, 11. travnja 2007. godine.

O predsjedanju Republike Hrvatske Procesom suradnje u jugoistočnoj Europi (SEECP) dodatne informacije dostupne su na internetskoj stranici http://www.mvpei.hr/seecp/, a na stranici http://seecp.pravosudje.hr/ moguće je pronaći više podataka o Sastanku ministara pravosuđa i unutarnjih poslova zemalja sudionica SEECP-a pod nazivom „Standardi Europske unije i vladavina prava u jugoistočnoj Europi“.

Prilozi: