Ministarstvo vanjskih i europskih poslova

IZJAVE ZA MEDIJE MINISTRICE MR. SC. KOLINDE GRABAR-KITAROVIĆ I POTPREDSJEDNIKA VLADE I MINISTRA JEANA ASSELBORNA

Ministrica vanjskih poslova i europskih integracija, mr. sc. Kolinda Grabar-Kitarović, i potpredsjednik vlade i ministar vanjskih poslova i imigracija Velikog Vojvodstva Luksemburga, Jean Asselborn, dat će izjave za medije u srijedu, 22. veljače 2006. u 11.05 sati u Auli Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija.

Ministar vanjskih poslova i imigracija Velikog Vojvodstva Luksemburga Jean Asselborn boravi u službenom posjetu Republici Hrvatskoj, te će se susresti i s predsjednikom Republike Hrvatske Stjepanom Mesićem, predsjednikom Vlade Republike Hrvatske dr. Ivom Sanaderom te članovima Odbora za vanjsku politiku Hrvatskog sabora.

Obavješćujemo novinare, televizijske snimatelje i fotoreportere da svoj dolazak u Ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija najave do srijede, 22. veljače 2006. do 10.00 sati u Ured Glasnogovornice na broj telefona 45 97 704, faksa 45 69 973 ili na e-mail glasnogovornica@mvp.hr.

Televizijski snimatelji i fotoreporteri trebaju doći u Ministarstvo u srijedu, 22. veljače 2006. godine, najkasnije do 9.50 sati kako bi mogli snimiti susret ministrice mr. sc. Grabar-Kitarović s ministrom Asselbornom, a novinari do 10.50 sati kako bi prisustvovali izjavama u 11.05 sati.