Ministarstvo vanjskih i europskih poslova

Konferencija za novinare - predstavljanje prvog civilnog tima RH koji odlazi na dužnost u Afganistan

U srijedu 29. prosinca 2004. u 12.00 u Malom salonu Ministarstva vanjskih poslova održat će se Konferencija za novinare povodom odlaska (6. siječnja 2005.) na dužnost u Afganistan prvog civilnog tima Republike Hrvatske. U hrvatskom timu su diplomat Dražen Hrastić i policijski inspektori Dario Dudas i Ivan Odeljan.

Konferenciju za novinare vodit će Nacionalni koordinator za NATO Pjer Šimunović. Na konferenciji će u nazočnosti članova civilnog tima Hrastića, Dudasa i Odeljana govoriti i pomoćnik ministra unutarnjih poslova Filip Dragović, zamjenik načelnika Uprave Vojne policije Glavnog stožera oružanih snaga Republike Hrvatske brigadir Ivica Olujić, veleposlanik Republike Mađarske u Zagrebu László Mohai i stalni zamjenik veleposlanika Savezne Republike Njemačke u Hrvatskoj dr. Laurids Hölscher. Konferencija će biti na hrvatskom i engleskom jeziku.

Pozivamo novinare, televizijske snimatelje i fotoreportere da svoj dolazak u Ministarstvo vanjskih poslova najave do srijede, 29. prosinca, do 10.30 sati u Ured Glasnogovornika na broj telefona 45 97 704, faksa 45 69 973 ili na e-mail:glasnogovornik@mvp.hr

Novinari, televizijski snimatelji i fotoreporteri trebaju u Ministarstvo vanjskih poslova doći u srijedu, 29. prosinca 2004. do 11.45 sati kako bi prisustvovali konferenciji za novinare u 12.00 sati.