Ministarstvo vanjskih i europskih poslova

Dr. Miomir Žužul i mr. Kolinda Grabar Kitarović - konferencija za novinare

Ministar vanjskih poslova i voditelj Državnog izaslanstva za pregovore o pristupanju Republike Hrvatske Europskoj uniji dr. Miomir Žužul i ministrica europskih integracija, zamjenica voditelja Državnog izaslanstva za pregovore o pristupanju Republike Hrvatske Europskoj uniji i glavni pregovarač mr. Kolinda Grabar Kitarović održat će u četvrtak 16. rujna 2004. u Ministarstvu vanjskih poslova u Zagrebu konferenciju za novinare u 11.30 u Velikom salonu Ministarstva.

Obavještavamo novinare, televizijske snimatelje i fotoreportere da svoj dolazak u Ministarstvo vanjskih poslova svakako najave do četvrtka, 16. rujna, do 10.30 sati u Ured Glasnogovornika na broj telefona 45 97 704, faksa 45 69 973 ili na e-mail glasnogovornik@mvp.hr.

Novinare, televizijske snimatelje i fotoreportere očekujemo u Ministarstvu vanjskih poslova u četvrtak, 16. rujna 2004. do 11.15 sati kako bi mogli prisustvovati tiskovnoj konferenciji ministra dr. Žužula i ministrice mr. Grabar Kitarović koja započinje u 11.30 sati.