Ministarstvo vanjskih i europskih poslova

U prostorijama Veleposlanstva je u cetvrtak, 28. veljace održan je zajednicki koordinacijski sastanak predstavnika hrvatske i slovenske policije

U prostorijama Veleposlanstva je u cetvrtak, 28. veljace održan je zajednicki koordinacijski sastanak predstavnika hrvatske i slovenske policije.

U prostorijama Veleposlanstva je u cetvrtak, 28. veljace održan je zajednicki koordinacijski sastanak predstavnika hrvatske i slovenske policije. Na sastanku su sudjelovali Vladimir Pocek, voditelj sektora za medunarodne policijske operacije Ministarstva unutarnjih poslova Republike Slovenije, Borut Selan, viši inspektor, Odsjek Interpola Slovenija, Roman Coh, policijski ataše u Veleposlanstvu Republike Slovenije i zajednicki casnik za vezu Hrvatske Slovenije i Austrije u Talijanskoj Republici, a iz Republike Hrvatske Sandra Postek voditeljica Odsjeka Interpola Hrvatska i Stellan Petric, voditelj Službe za stratešku medunarodnu policijsku suradnju. Gospodin Vladimir Pocek iz MUP-a Republike Slovenije zahvalio se veleposlaniku Grubiši na gostoprimstvu, organizaciji i pružanju logisticke potpore sastanku u Veleposlanstvu Republike Hrvatske u Rimu, isticuci izvrsnu suradnju slovenskog i hrvatskog ministarstva unutarnjih poslova i ravnateljstava policije. Veleposlanik je rekao kako Veleposlanstvo i dalje stoji na raspolaganju za buduce susrete i aktivnosti, te istaknuo i izvrsnu suradnju sa zajednickim casnikom za vezu Hrvatske, Slovenije i Austrije u Italiji, gospodinom Romanom Cohom.

Priopćenja