Ministarstvo vanjskih i europskih poslova

Na hrvatskoj turističkoj gala večeri u Münchenu sudjelovao veleposlanik dr. Miro Kovač i generalni konzul RH u Münchenu Vladimir Duvnjak

Na hrvatskoj turistickoj gala veceri u Münchenu sudjelovao veleposlanik dr. Miro Kovac i generalni konzul RH u Münchenu Vladimir Duvnjak U poznatom hotelu „Bayerischer Hof“ u Münchenu održana je, u organizaciji Hrvatske turisticke zajednice i na poziv Veleposlanstva i Generalnog konzulata RH u Münchenu, Hrvatska gala vecer.

Na hrvatskoj turistickoj gala veceri u Münchenu sudjelovao veleposlanik dr. Miro Kovac i generalni konzul RH u Münchenu Vladimir Duvnjak U poznatom hotelu „Bayerischer Hof“ u Münchenu održana je, u organizaciji Hrvatske turisticke zajednice i na poziv Veleposlanstva i Generalnog konzulata RH u Münchenu, Hrvatska gala vecer. Medu 250 uzvanika iz politickog, gospodarskog, kulturnog i sportskog života nalazili su se Konrad Kobler, zastupnik u Zemaljskom parlamentu Bavarske i predsjednik Bavarsko-hrvatskog društva, direktor HTZ-a mr. Niko Bulic i poznati hrvatski športski radnik Nikola Pilic i njemacki glumac hrvatskog podrijetla Miroslav Nemec. Veleposlanik dr. Miro Kovac u svom je govoru naglasio važnost turizma i športa u promicanju Hrvatske te istaknuo angažman direktora HTZ-a Nike Bulica i generalnog konzula RH u Münchenu Vladimira Duvnjaka u uprilicenju Hrvatske gala veceri.

Priopćenja